För ett tag sedan fick jag ett par sneakers från Icebug, se inlägg här.

Jag ville först ge er en bild av hur jag uppfattade skorna rätt ytligt och några provomgångar, men nu har jag använt dem över sommaren och tänkte att ni kan få höra lite vad jag känner och tänker.

När det har varit som varmast så har jag faktiskt inte kunnat ha på mig dem, det är det absolut enda negativa jag har att säga, då är vanliga luftiga sneakers bättre, men hur ofta är det 30+ i Sverige kan man ju fråga sig. Men om det skulle regna vid ett sånt tillfälle så går det igenom. Dessa släpper inte in något. Det spöregnade här för några dagar sedan, så jag tog fram regnkläderna, allt kom det fukt lite här och där, men skorna sattes verkligen på prov och fötterna var det torraste på kroppen. Superförvånad! Gillar ni det jag skrivit så är detta nog ett par bra sneakers för dig.

Vill ni ta ett kik, så kan ni klicka här!