Så kul! Ett utav mina första inlägg hade något med “mot 8000 följare” att göra på Instagram. I veckan så nådde jag det, vilken milstolpe va?

Jag har fått flera privatmeddelanden både på facebook och Instagram om mina gamla inlägg och att de uppskattas något så enormt på lillakaffenytt. De må vara fåordiga, men de beskriver de känslorna jag hade under den tiden.

Jag har tänkt att jag ska addera lite annat här på lillakaffenytt. Kanske fler drinkar, varför inte mat, visste ni att jag gillade sådant? Skulle ni uppskatta det? Bara att mejla, DMa eller kommentera här direkt.

På bilden ser ni en kaffebryggare vars namn är siphon. Det är ett utav mina favoritsätt att brygga kaffe på. Har ni chansen att testa så får ni faktiskt ta och göra det! Supergott!!

 

Ett stort tack för 8000 följare, mot nästa nivå nu! På lördag kommer jag att hålla en tävling. Håll utkik här och där!

https://www.instagram.com/kaffenytt/