I helgen fyllde jag 30 år, så det har blivit lite snålt med inlägg här. Tanken var att jag och min sambo skulle resa utomlands under veckan jag fyller 30, Österrike med desitnationsplatsen Wien var tanken. Att få utforska en helt ny stad är någonting som passar oss utmäkt och det hade varit så kul! Med tanke på COVID-19 så blev ju planerna ändrade.

Vi fick rekommendation av er läsare faktiskt, via Instagram att titta till Steam Hotel i Västerås. Som inte är allt för långt från där vi bor heller!

Hur som haver så valde vi det större paketet då man bara fyller 30 en gång. Rolig middag med en omakase-meny där kocken väljer käket. Maten var kanon, roliga rätter för den äventyrliga! Men framför allt så fanns det mycket att upptäcka. Ett otroligt vackert hotell, wow, liksom bara wow. Det är den mest framhävande industriella designen jag skådat i mitt liv!