I samarbete med Grabbarna Flytt

 

Jag har totalt flyttat två gånger under min vuxna ålder, bägge gånger har skett en vecka eller två efter nyårsdagen. Vilket i nuläget skulle vara typ nu.

När vi flyttade så använde vi oss utav en flyttfirma som hjälpte till med flytten, vi kunde välja mellan flera olika tillvägagångssätt. Vi valde att ta några som kunde demontera mina större möbler som sedan sattes  upp i nya lägenheten monterad och klar! Det hela gick på cirka 2 timmar och då hade vi själva placerat våra saker i flyttlådorna. Däremot finns det även de som packar dina ägodelar, de satsar även på att skydda sakerna som packplast med mera för att skydda till max!

 

 

Något jag alltid rekommenderar mina vänner är att de ska anlita flyttstädning, detta är för att du personligen inte måste lämna arbete (förlorad inkomst) för att städa något igen för att den nya lägenhetsinnehavaren hittat fel i städningen. Vilket han eller hon dessutom har rätt att kräva, därför är det bättre att låta proffsen ta hand om sånt då den nya lägenhetsinnehavaren bara har kontakt med dem istället. Grabbarna Flytt är ett exempel på en flyttfirma som har bägge tjänster, de finns både i Sverige och som flyttfirma i Finland. Sen så får vi ju inte glömma den ekonomiska lättnaden av RUT-avdrag som drar ner priset med hela 50% av den totala arbetskostaden.