Jag tog en bild av den här drycken igår och förberedde allt för att ladda upp den enligt mitt normala schema på lördagar. Men när det blev dags att avsluta inlägget så föll jag in i en djup feber. Eftersom jag fortfarande är sjuk kan jag inte dricka alkohol, så jag valde en tonicvatten med frukt istället. Tonicvatten innehåller ofta äkta kinin, som historiskt sett användes för att behandla malaria. Även om jag inte har malaria tyckte jag att det skulle vara roligt att prova tonicvatten med granatäpplefrön på eftermiddagen, vilket visade sig vara en bra idé. Jag sippade på den lugnt medan jag läste och kopplade av för att se om några smaker skulle komma fram.

Det är faktiskt svårt att smaka smaker när man är sjuk, men den här drycken har mer smak än cola eller andra läskedrycker, vilket är trevligt. Jag använde mitt favoritmärke av tonic, @hammarstonics. Glaset jag använder kommer från @raisethebarsweden.

Ibland är is, tonic och granatäpple tillräckligt.