I samarbete med Smarto

 

Vi har alla betalningar varje månad, länge har vi haft abonnemangskostnader för TV och telefoni, vilket på senare tid flyttats över till Streamingtjänster och mobiltelefoni. Före alla köp brukar jag alltid gå igenom prishistorik och kika igenom de olika konkurrenterna innan man bestämmer sig.

 

 

 

 

 

Det finns jämförelsehemsidor där man kan kolla upp sånt här. Exempelvis kan du jämföra alla tillgängliga mobilabonnemang, där kan du sortera efter mobildatamängd, pris, samt pris per gb (alltså pris per mängd mobildata i enheten gigabyte). Beroende på vilken dag du skulle kika in på en sådan sida, exempelvis Smarto, så kan du även de befintliga kampanjer. Exempelvis så kan du se via deras jämförelsesida för Streamingtjänster att HBOmax har den otroligt hypade dealen att om du börjar prenumerera nu så får du 50% rabatt på månadskostnaden livet ut!

Det är även extraviktigt att försöka jämföra just nu, särskilt när Black Friday, Black Week, Cyber monday är runt hörnet. På så vis ser vi till att priserna som står som rabbaterade faktiskt är en genuin prissänkning.