I veckan skrev jag också ut en lista för bästa airfryers. Självklart är allt subjektivt och jag har OMÖJLIGT testat alla airfryers på denna jord, men de jag kan uppriktigt stå för är ju självklart de jag tar med på listan.

Det är extremt inne med airfryers. Visst, i grunden är det “bara” en varmluftsugn, men eftersom den är så liten blir tillagningen också mer koncentrerad och går snabbare. Dessutom sköter en airfryer sig själv så du kan jobba med annat under tiden. Airfryers är även grymt duktiga på att få till den där tillfredsställande brynta smaken. Jag har gjort vitkål, blomkål, kyckling och massa annat i airfryers och man kan verkligen få gröna alternativ att smaka fantastiskt.

I listan tar jag med airfryers av olika volymer och prisklasser och lyckades faktiskt få med ett märke som inte var Philips! Alla dessa tycker jag har en välförtjänt plats på listan.

 

 

För att läsa om den bästa airfryern, klicka gärna på länken nedan eller på den här texten så kommer du dit direkt!