På den här bloggen har det inte skrivits särskilt mycket om Prisjakt, men det ska bli ändring på det. Det har ju självklart med att göra att den här bloggen fanns på en bloggportal där det var lite strul på. Det var ingen ordning och reda samt att jag inte hade full kontroll på design, text eller bilder. På grund av det så tappade jag lusten för att skriva och det blev mest en omväg än en “source of enjoyment”. Nu när bloggen är helt och hållet på mitt webbhotell så blir ju kvalitén på allt mycket mer likt det jag har som krav.

Prisjakt arbetar jag som expert, det betyder att jag framförallt tar fram en topplista på diverse produkter inom kaffe, dryck och matlagning för saker JAG anser vara bäst. Varenda produkt jag lägger till är prövad av mig så att jag med 100% gott samvete kan rekommendera något, oavsett vad det står i beskrivningen av en produkt så behöver inte den vara bättre än en annan. Ett bra exempel är Bamix stavmixer som ligger på 200w medans en Braun kan ligga på över 1000w, trots den har en mycket svagare motorn så presterar den bättre! Hur kommer det sig? Det är lite så jag tänker på de produkter jag lägger till i min lista, det är produkter jag kan stå för och som jag vet fungerar. Jag har även ett stort nät av vänner som kan hjälpa mig att få testa de nyaste och bästa produkterna, så där har jag lite förtur när det gäller nyheter.

 

För att läsa om den bästa kokplattan, klicka gärna på länken nedan eller på den här texten så kommer du dit direkt!