Igår så skrev jag om Pennybridge senare tillskott, det är en fin historia bakom deras kaffe. De har gjort en begränsad upplaga på 100st där de donerar 100kr till cancerfonden för varje såld påse, så passa på att besöka Kaffemästaren i Örebro och se till att du köper en! De har en ny nu som är under Novembermånad för Movember, det är precis samma upplägg där fast med annan kaffe inuti så om den här skulle vara slut så kan ni ju alltid köpa en sådan istället, eller hur?

 

Vid redigering av bilden fick jag hjälp av min polare Dag (klicka här för att se hans Instagram), det blev en märklig persikoeffekt i nedre delen i mitten, ni kan se den i bilden nedan:

 

 

Men med hjälp av hans expertis så löste vi både den konstiga skuggan åt höger (som jag inte lade märke till först, men det gjorde väl han pga arbetsskada hehe), sen löste vi persikan. Men då ville jag trycka ännu mer rosa och så fick det bli. Ett kanonbeslut verkligen!

 

Kika gärna in det på min Instagram, klicka här eller bara direkt på bilden nedanför!