I samarbete med Pokalhuset.se

 

Jag minns när jag var 8 år och fick min första medalj vid deltagandet i en Handbollsturnering. Jag minns också hur jag hängde upp den vid dörren till mitt rum hos mina föräldrar. Sedan snackade man i skolan om sina medaljer, och då förstod jag att mina vänner hade fler än en, något jag också ville så klart! Så det blev lite av en grej att samla på medaljer. Det kunde vara småsaker som att vi gick över till varandra med sin medalj och den gav väl någon orimlig superkraft och lekandet var ett faktum.

Medaljerna jag hade som barn är kvar, det är ett trevligt minne från barndomen som påminner om hur tiden var då. Vilka vänner man hade, vilka mål som var viktiga just då och hur fantastiskt kul det var med just sport. Med det tänkte jag att det vore kul att ha en trevlig kväll med sina vänner i framtiden där vi hittar på olika tävlingar, det kan vara: längst äppelkast, högst hopp, vinnare av het potatis, vinnare av soldaten (du vet när man sitter som en stol mot en vägg i 90 grader), bäst straff på fotboll osv. För varje gren skall en medalj eller pokal ges ut. Pokalhuset har ett extremt stort sortiment där de även graverar! Vore ju världens bästa kväll för hela gänget att minnas i framtiden, precis samma nostalgikänsla som jag har nu.