Vi kör en BTS, som står för Behind The Scenes. Jag tänkte implementera detta som ett veckovist inlägg, men om det är kaffe varje gång är inte en självklarhet.

Jag har fått en del DMs på Instagram angående min post-edit på Kaffenytt. När det kommer till Post edit, så använder jag redigeringsprogrammet Adobe Lightroom Classic, anledningen till varför jag inte håller mig till Photoshop eller liknande är för att jag inte vill redigera ALLTFÖR mycket.

Så det du ser som slutresultat är bara en liten fix egentligen, ibland kan det vara en färgcheck eller liknande, men jag försöker göra allt så genuint som möjligt (om nu inte förvrängdhet är sjävla målet). Så det tog mest tid att fota om jag skall vara ärlig, eller ja, inte fotandet i sig, snarare all förberedelse: “Hur skall lampan placeras?”, “När är solljuset som bäst?”, “Vilka livsmedel som skall användas som motiv, både ser snygg ut och liknar smaken och tonerna i kaffet?”. Allt detta är några få exempel på vilka frågor jag ställer mig själv innan jag fotar, mest för att nå de krav jag ställt på mig själv för en så nära perfekt slutbild.

Kika gärna in det på min Instagram, klicka här eller bara direkt på bilden nedanför!