Julklappar!

I samarbete med Parnass

Först av allt, glad andra advent! Visst är det märkligt? Det känns inte riktigt som det, men det är troligen på grund av allt som pågår dessa tider. Idag är det alltså mindre än 20 dagar kvar till Julafton och i år kommer det säkerligen att se annorlunda ut i alla hem, men på jobbet där det oftare går mot flex och jobb hemifrån kanske det är rätt lik din vardag. Men Julafton måste ju ändå ha den där fina känslan som vi får avnjuta varje år. Så det är extremt viktigt att vi följer alla råd som råder och ser till att hålla oss friska så att vi inte har några som helst symptom under Julen så att vi åtminstone kan fira det med smaklökarna i behåll så att vi inte går miste om vår fantastiska Julmat!

På diverse jobb jag haft så får man Julklappar från arbetsgivaren och det kan ju faktiskt vara väldigt svårt ibland för dig som arbetsgivare att hitta rätt produkt för sina anställda, särskilt när man måste koncentrera sig på partner, familj och vänner. På Parnass har de julklappar till företag där de har lite bättre koll på vad som faktiskt går hem som en bra Julklapp. Samt att det blir ett förmånligt pris för dig som arbetsgivare och även den som får paketet då den fick ett finare paket för samma pris för arbetsgivaren. Alla blir glada och förhoppningsvis så firar vi en God Jul med en fantastisk start efter Nyårsafton!

Visste ni att Parnass har hållit på med detta i flera år, i snart 70 år faktiskt. Så det måste kännas rätt skönt att förlita sig på ett erfaret företag inom detta och det allra mysigaste är att de är ett familjeföretag och vad skriker inte familj om inte Julafton. Så ta att litet kik, jag skummade igenom sortimentet givetvis och såg flera grejer som jag hade blivit supernöjd med!

Leave a Reply

Till startsidan