I samarbete med PDL-Center

Nu när rekommendationerna för att träffas blir mer och mer restriktivt (med all rätt! såklart!), men i och med att banan är så stor så är därför tillåtet att spela 2 eller upp till 4 personer. Det är viktigt att ni hittar anläggningar som respekterar viruset för vad det är och tar hänsyn till detta genom att gå igenom alla åtgärder för att hålla allt i toppskick både spelmässigt och för hälsan.

När jag spelar Padel gör jag det med min sambo eller vänner som bär på antikroppar, det känns bäst för mig och alla andra i anläggningen. Vi spritar alltid vid ingång och går direkt till banan och spritar på vägen ut. Så detta är faktiskt kanske det bästa sättet att träna fysiskt på (när man tänker på det mer sociala). Men mår man det minsta dålig skall man givetvis inte spela, så det är viktigt att det framgår tydligt här i inlägget. Att spela Padel är för att hålla glädjen på topp nu när vi lever samt att träna kroppen i och med att vi sitter inne dag in och dag ut.

Att spela padel på en anläggning som tar detta seriöst är otroligt viktigt, så finn din favorit, jag har ett par stycken och jag har testat PDL i flera olika städer och det är samtidigt ett mått på “kvalité”. Men som jag skrev ovan, se till att vara frisk, dina kumpaner detsamma kör försiktigt!

 

Spela Padel i Västerås