I samarbete med OLKA Express

Sen liten har min favoritsport varit just fotboll, jag minns hur min far visade ett tidningsblad med alla Premier League lags emblem och bad mig välja ett som jag skulle heja på. Givetvis valde jag det emblem som tillhör samma lag som jag följer än idag: Manchester United. Just nu har det gått väldigt tungt för mitt favoritlag och olyckligtvis (för mig och andra Unitedsupportrar) så har vår största rival gått som tåget.

Och vilka är rivalerna? Jo det är ju ironiskt nog både ligaettan och tvåan: Liverpool och Manchester City. Liverpool vann Champions League förra året och vann sin första Premier League titel någonsin i år. Jag har varit väldigt hängivet till det lokala fotbollslaget och sett på flera livematcher, ibland har jag inte missat en livematch på plats flera säsonger i rad, så just nu med tanke på läget så blir det svårt att se på en sådan, det givetvis ledsamt, men det är något som måste ske för allas hälsa. Men visst längtar man…

Första gången jag såg en livematch var när Manchester United mötte Manchester City i en förmatch innan säsongstart på Wembley-Stadium i London. Vilket otroligt sjuk upplevelse, jag hade ju sett små arenor innan jag såg denna. Det kändes inte verkligt, det var alldeles för stort, i både upplevelse och själva stadion. United låg under i halvtid med 0-2 och det var hur sjukt som helst att Manchester United lyckades vända till 3-2 i Community Shield-finalen. Efter match applåderade vi spelarna och Sir Alex Ferguson gjorde sin vackra gest genom att buga för fansen. Stående ovationer i minuter… Det var hela tio år sedan, men jag har fortfarande dessa minnen i ögonhinnan.

Däremot så lever vi under jobbiga omständigheter i och med COVID-19. Under dessa tider ska vi hålla avstånd och då blir det ju tyvärr inga livematcher, men positivitet finns i luften och vaccin kan ju kanske komma i slutet av detta år eller i början av nästa. Då gäller det ju att veta vad som gäller när det blir grönt ljus och inga risker finns, då kan man boka matchbiljetter med OLKA Express, de har dygnet runt service, det betyder inför och under resan, vilket för mig låter helt kanon!

Vill du ha ett fotbollsminne som sitter och vilar under ögonhinnan så föreslår jag att vara beredd när vi besegrat COVID-19!

För att se årets Premier League vinnare så kan ni titta på denna länk:

Liverpool Biljetter

Eller varför inte strosa runt i huvudstaden, se en musikal, käka god mat och avsluta med en fotbollsupplevelse så kan ni kika på denna länk:

Arsenal Biljetter