Som ni vet så gör jag en del jobb för Prisjakt och när folk läser mina topplistor så kan det komma att de kommer i kontakt med mig och vill ställa frågor på saker och ting som jag inte möjligtvis inte kunnat svara i texten, eller bara mer generellt skräddarsydda tips för personen i fråga.

En följare här på Instagram ställde lite frågor kring espressomaskiner och fann att just en DeLonghi Eletta Explore var rätt maskin för hemmet. Vi snackade lite om kaffe och att en utav hans favoriter var Rossa från Caffe Molinari. Så som tack av personen så skickade han faktiskt en påse av just det kaffet, hur snällt va?  Så nu när jag sitter och leker med min nya provmaskin som heter Sage: The Barista Touch™ Impress. Testar med det nya kaffet och försöker nå en optimal extraction.

Rätt kul hur ett inlägg kan utvecklas, detta var riktigt skoj och det var en del detaljer med maskinen som var lite svårbegripliga faktiskt. Men otroligt kul att börja testa massa nytt.