Börjar vilja hitta fler utmaningar…

tjäna pengar

Jag tänkte gå över till andra varianter av latteart, men jag gillar ändå hjärtat.

Så anledningen till varför denna ser något sämre ut är för att den inte är upphälld med min dominanta hand, så det blev med vänstern istället. Helt sjukt att detta var första försöket då det tar tid att lära sig, det måste vara något med tempot eller så som bara sitter. Superkul iaf! Undrar vad man ska gå över till näst dock!

1. Har du en grupp följare? Då har du en marknad.

Det är inte ovanligt att influencers får betalt av företag för att marknadsföra deras tjänster via “sponsrade inlägg”. Det kan helt enkelt ske genom att de använder eller visar upp en produkt i ett inlägg på Instagram vilket i sin tur bidrar till större medvetenhet och försäljning av produkten i fråga.

Även den som inte är en känd influencer kan marknadsföra andra företags produkter & tjänster via Instagram. Många framgångsrika marknadsförare på Instagram profilerar inte sig själva. De göder istället sin publik med innehåll som de vet uppskattas av deras följare. Det kan vara allt från träning, mat, resor till konst, dans eller vad som helst.

Hitta en nisch på bloggen

Det viktiga här är att du nischar dig mot en specifik grupp följare på bloggen. Även om dina följare utgör en mindre grupp om endast ett par tusen personer kan du alltså tjäna pengar via sponsrade inlägg.

Låt säga att du exempelvis stimulerar dina följare med bilder och filmklipp om idrott. Ta då kontakt med exempelvis arrangörerna för ett kommande idrottsevenemang eller tävling och erbjud möjligheten till att marknadsföra eventet.

Använd en förmedlingstjänst

Genom att använda en plattform kan du välja vilka produkter och tjänster du vill marknadsföra från de företag som är anslutna till plattformen. En annan fördel med att använda en plattform är att det går snabbt att komma igång och du har möjlighet att testa olika typer produkter och tjänster som du vill marknadsföra på Instagram.

2. Sälj produkter via en egen webshop

En anledning till att man kan tjäna pengar på sociala medier är att vuxit i popularitet är på grund av att tjänsten anses både enkel att använda och lättillgänglig.

En av de mest populära webshopar som finns att tillgå på marknaden är Shopify. Plattformen är skapad för att göra det enkelt för framförallt entreprenörer och småföretagare att på egen hand sätta upp sin webbutik.

 

Leave a Reply

Till startsidan