I samarbete med Frapp

 

 

Vi är när som helst framme vid det första kvartalets slut, därmed är det inte långt kvar tills solen skiner ordentligt och att gymnasieeleverna som precis slutat sitt tredje år springer ut ur skolorna för att fira sin sista dag som skolelev.

Ibland kan det vara lite svårt att veta vad en student kan tyckas vilja ha, ibland kan åldersskillnaden vara lite av en dealbreaker eller att man inte vet vad som faktiskt är modernt just nu. Därför kan det vara en gigantisk fördel att finna platser som har genuina och ett prisnedsatt sortiment på studentpresenter. Den absoluta favoriten brukar vara att antingen köpa något som personen i fråga inte kan köpa själv eller som personen inte vill köpa själv, i och med att många flyttar hemifrån så behövs ett gäng med prylar. Ett exempel skulle till exempel kunna vara att du lyckas köpa en köksprodukt som håller högre kvalité än vad en student skulle ha råd med, på så vis kan det vara en present som håller i ett gäng massa år.

Efter studenten och efter att jag till exempel flyttade så var det extremt skönt att få en grund att kunna stå på, men alla presenter behöver ju givetvis inte vara “tråkiga”, det kan även vara roliga presenter som är mer för studenten eller dekorativa designprodukter som ger ett extra sting i det nya hemmet.

Men i slutändan är det viktigaste att personen som får presenten blir glad och att du som presentgivare också känt att du gjort ditt absolut bästa, och det absolut bästa är att faktiskt ta hjälp av experter som samlat ihop ett sortiment för just den här situationen.