I samarbete med Travel2

Nu är det som så att vi inte rest på väldigt länge, det beror givetvis på hur COVID-19 påverkat oss. Men nu börjar det ljusna upp och resor blir mer och mer vardag inom kort (förhoppningsvis). Med detta betyder det inte att vi inte ska vara försiktiga eller vara icke-vaccinerade, vi har fortfarande ett ansvar och om vi ska ut på flykt så är det viktigt att vi sköter oss.

Men sist jag var på konferensresa med företaget var för cirka tre år sedan och jag minns väl hur viktigt det var för att teamet skulle förenas och på så vis kunna nå samma mål lättare. Det är lite som att vara på skolresa, det är våra bästa minnen från skolan i stort sett och att nå denna nostalgin för verkligen gemenskapen närmare.

På Travel2 finns det väldigt intressanta alternativ, konferensresor som finns i mer upptäckarstäder som St Petersburg och Kiev eller varför inte sol och bad för en relax mellan föreläsningar på Franska Rivieran. Personligen skulle jag ha svårt att hålla mig för Franska Rivieran, trots att jag älskar upptäckar städer som St Petersburg, Kiev och varför inte mina favoritstäder att besöka; Prag och London.

Är du en arbetsgivare som söker efter en helhetslösning för att boka konferensresor för dina anställda så tycker jag att det är så bekvämt att gå till Travel2 och se på vad de har för alternativ. Till exempel de städer jag nämnt ovanför för att få en prisförslag, men det tar inte stopp där, du kan (vad jag föredrar) kontakta dem via telefon och få en offert på vad hela paketet skulle ligga på. Du nämner lite information som kan vara användbart för personalen på Travel2 så att de skräddarsyr resepaketet perfekt för era önskemål och förväntningar. Allt detta för att du och ditt team får en perfekt happening som faktiskt inte bara är en härlig utflykt med kollegor utan en plats där ni också kan utbilda er tillsammans.