I samarbete med Hagalunds Kontorshotell

Allt mitt jobb är mer eller mindre mot och med en dator. Det sker givetvis kundkontakt, men nu under COVID-19 perioden så sker det inte alls särskilt mycket. Då fick jag idén att jag skulle jobba hemifrån istället, vilket jag kände var jätteskönt efter några dagar. Jag träffar ändå inte folk. Jag arbetar som Revisor på dagtid och sedan när det blir kväll så är det blogg, expertutlåtanden, Instagram.. Facebook… Kaffe.. Cocktails… Det tar liksom aldrig slut och i och med att min arbetsplats är samma ställe som jag sover så jobbar jag för länge, det är givetvis ingenting som är fel, men ju mer jag satt och tänkt på det så jobbar jag sjukt ineffektivt.

Så därför sitter jag 5 dagar om veckan på mitt kontor, när jag lämnar jobbet som revisor så lämnas det på kontoret. Då är tiden hemma mycket mer friare och jag kan liksom andas ut på ett helt annat sätt. Det händer också att jag jobbar med kaffe på kontoret, mest renskrivning och liknande, inga tester givetvis, men det ger ett sånt lyft för mig som person. När jag kommer hem så kan jag motionera istället, med detta har jag sparat flera timmar om dygnet och jag slipper sitta fastklistrat med tangentbordet.

Så är du entreprenör och bor i huvudstaden så finns det givetvis kontorshotell i Stockholm, men efter att ha varit hyresvärd i snart 8 år så har omsättningen av mina grannar varit otroligt hög och jag har fått en bild av vad det är man söker, samt med min personliga erfarenhet av vad man ska söka. Det viktigaste är att ha ett som ligger nära dig geografiskt, även för en peng du anser tillhöra din budget, men även miljön, det ska vara enkelt att byta upp sig och även byta ned sig i form av storlek och tjänster och det är någonting Hagalunds Kontorshotell erbjuder.

Geografiskt ligger de några minuter utanför Stockholms innerstad, vilket också får dem att trycka ned priset. Kollektivtrafik är inte heller ett problem för att ta sig till Hagalunds Kontorshotell. Även om du är en sådan som behöver rycka ut och har egen bil så är E4:an ett stenkast ifrån!

Men hur är miljön? kommer du att trivas? Det finns gemensamma köksutrymmen, där värmer du på matlåda eller köper dit något till kontoret och äter i matplatsen. Kaffe och färsk frukt erbjuds varje dag och det är ju kanske det bästa sättet att få i sig mer frukt – att det är just gratis och framme att plocka. Städning av kontoret och även tömning av papperskorgar ingår, hur trevligt är inte det? För dig som får kunder så kan du även ha tillgång för fyra mötesrum och två större konferensrum. Allt detta för en summa för 2500:- i månaden för ett kontor på 5-9 kvadrat. De har även mycket större rum, men jag känner att du som sitter hemma alltför mycket kan börja med deras mindre för att sedan känna att du eventuellt vill ha mer. De har även internetuppkoppling via min favorit internetoperator som är Bahnhof, säkrast och bäst i Sverige! Vill du läsa mer eller kolla upp Hagalunds Kontorshotell så kan du klicka på denna text.