I samarbete med Bromma Kontorshotell

Ni lär veta att vid det här laget så jobbar jag extremt mycket med en dator, men jag vet inte om ni känner till att jag gör det på halvtid i ett kontorshotell och resten av tiden hemma. I och med att jag arbetar som en revisor till vardags så är det extremt viktigt att ha en plats eller lokal där kunder kan komma och lämna arbetsmaterial till mig, det är även ännu viktigare under denna pandemi. Att ha ett kontor på ett kontorshotell under en pandemi betyder inte att man måste ha fysisk kundkontakt, snarare tvärtom! På grund av att jag har ett eget kontor så lämnar mina kunder sina papper i min brevlåda eller vid reception som går direkt in i mitt kontor senare. Då kan vi hålla all kontakt via internet och jag får en mindre stökig arbetsmiljö än den i hemmet.

Det kan även vara ett gott läge att passa på att skaffa ett kontorshotell nu, hos mig finns det ett par kontor ledigt etc, då kan det vara vettigt att skaffa ett på det kontorshotellet du vill ha. För kontorshotell är extremt olika, vissa kan ha jättebra service, vissa bättre trafikförbindelser, vissa har lågt pris och vissa är på ett bättre geografiskt läge som passar dig… Eller så har ett och samma alla dessa egenskaper. På så vis kan det vara värt att skaffa ett innan det du vill ha är fullsmockat.

Det ljusar för oss just nu, COVID-19 kommer förhoppningsvis inte att vara kvar efter 2021 och snart är det dags att inte jobba hemifrån längre. Jag ser fram emot den dagen då jag kan fika med kollegorna på kontorshotellet och snacka om allt möjligt. Det trevliga med ett sådant kontorshotell är att alla inte jobbar med samma jobb, på så vis har vi olika historier och olika kunskap som vi kan dela med oss under en kopp fika. Förhoppningsvis är den fikan närmare än vad jag hoppas på.