I samarbete med Trafiko

Alla har sina egna sätt att lära och ta till sig information. Jag gillar att anteckna, men jag gillar kanske mest lyssna för att ta till mig så mycket som möjligt. När det gäller att klara av körkortsteori så får du ju faktiskt ännu ett alternativ, du får göra ett körkortsteoriprov som träning, precis som när du väl ska ta det på plats.

För att spika teoriprovet så läste jag igenom boken en gång, gick på lektionerna och satt sedan vid en dator i körskolan resten av tiden. Då var det inte lika lättillgängligt med hemsidor som hjälper till med körkortsfrågor, teoribundna eller rentav en frågor om förberedelse innan man tar sig an innan uppdrag “ta körkort”. Nu finns det ju hemsidor för sånt och en hemsida som jag bekantat mig med heter Trafiko.

Som det jag skrivit ovan så finns det många frågor jag ställde mig som går att besvaras genom att bekanta sig själv med deras hemsida.

Att läsa körkortsboken är enligt mig fullkomligt obligatoriskt, på deras hemsida (Trafiko) så kan du köpa ett väldigt trevligt paket för endast 699 :- SEK. I detta paket ingår:

  • Alla 1000 körkortsfrågor
  • Körkortsbok, e-bok & ljudbok
  • Obegränsad tid

Det som menas med obegränsad tid är att prover man köper oftast är för ett par dagar eller veckor, men istället för att chansa så kan du betala ett paketpris och få allt i ett så att du slipper mentala påfrestningar som: “jag måste klara provet imorgon, annars måste köpa ny tid för körkortsfrågor”. Det blir en ond spiral helt enkelt, sedan kostar ju nästa prov också pengar.

När jag ska skriva ett prov eller liknande är att jag ska ha så lite stress eller externa påfrestningar som möjligt, det finns tillräckligt många i och med provet i sig, så därför vill jag bara veta att jag har allt framför mig som kan hjälpa mig att klara provet och resten hänger på mig, då fungerar jag som bäst. Testa Trafiko och ett stort lycka till från mig, glöm inte heller att testa deras körkortsprov helt gratis!