Igår blev jag riktigt sugen på en mortadellamacka, då tänker jag på en smörgås jag åt på @bottega_n3 när det var öppet.

Så då gick jag och handlade på min lokala butik, och tyvärr så är den rätt liten så jag tänkte att jag åtminstone kunde hitta något. Tyvärr fanns inte ens mortadella eller burrata så jag fick nöja mig med två sorters salami och buffelmozarella. Jag hade inte mycket bronte pistage hemma så det fick bli vanlig pesto genovese med krossad pistage på. Jag toppade med nymalet svartpeppar och nyköpt olivolja från @olivochte. En olja jag köpt själv och jag vill mest bara lyfta fram en lokal butik – det var en spansk olivolja av sorten Arbequina, en vanligtvis mild olivolja, men denna hade en angenäm pepprighet som avslutning.

I slutändan en väldigt god kvällsmacka, men nästa gång ska det vara mortadella, burrata och pistagepesto!